Låsesmed Frederiksberg lukker dig ind når du har brug for en låsesmed døgnvagt søndag

Jolie

Jolie

Velkommen til min livstilsblog - Jeg flyttede til København fra Tjekkiet i 2003

Hvis du låser dug ude en søndag på Frederiksberg og i København, så findes der en låsesmed til at hjælpe og det er på låsesmede på Frederiksberg.

Den ene er lokalt, på gamle kongevej og de er Låsesmed Frederiksberg. De har altid tid når man ringer til dem, i hvert fald 9 ud af 10 gange har de taget telefonen når jeg ringet til dem (ikke fordi at jeg låset mig ude 10 gange om året) min point er bare at de tager telefonen.

En anden låsesmed på Frb er låsesmed.dk og deres låsesmed på Frederiksberg som mange gange også kan hjælpe. Derfor smider jeg også et link til dem her; https://www.lasesmed.dk/laasesmed-frederiksberg/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *